Gastenboek

13 comments

 1. Kellss says:

  Vandaag voor massage geweest en in 1 woord fantastisch heb meerdere massage ergens anders gehad maar dit keer was echt wel de beste die ik ooit heb gehad de dame die masseerde heeft echt kracht in haar handen en heeft alle pijn in mijn lichaam weggekregen uur lang stevige harde massage even door de zure appel heen bijten op bepaalde plekken maar wat een heerlijk gevoel van ontspanning daarna en dan ook nog 2 loempia’s met een lekker sapje erbij top ze hebben er zeker een vaste klant bij voor mij niks anders meer

 2. Larissa says:

  Zojuist voor het eerst bij Chang Noi geweest. Ik ben bij diverse andere massagesalons geweest, maar Chang Noi is in 1 woord GEWELDIG. Ik raad ten zeerste aan!

 3. Toppie says:

  Helemaal geweldig , helemaal zen
  Vragen of er klachten zijn .
  Of je rustige massage of wat harder wil .
  Super Vriendelijk en heel gastvrij .
  Altijd achteraf lekkere verse jus de orange of loempia of soep .
  Wij gaan regelmatig.
  Komplimenten voor iedereen .

  Toppie komt snel weer
  Xx

 4. Martin Weevers says:

  Vandaag voor het eerst hier geweest.!

  Had een pijnlijke schouder die goed in de knoop zat ! Een uur oliemassage genomen heerlijk zeg de dame wist precies de juiste plekken te vinden. Schouder is nog niet over maar zeker een stuk minder ! De soep achteraf was ook heerlijk een paar chute aanrader !!

 5. Meidina says:

  Vandaag ben ik voor het eerst bij deze lieve dames geweest voor een stevige olie massage. De ontvangst was erg fijn met een kopje thee.
  Een uur lang, kundig, vriendelijk met humor gemasseerd. Soms moet je even door de pijn heen. De dames blijven in contact met je en weten goed te masseren en je pijnlijke plekken te verlichten.

  Een aanrader voor zowel ontspanning als lichamelijke klachten.
  Na afloop een vers sapje en 2 loempia’s!
  Ik kom graag terug;-)

 6. Erkan Coskunsu says:

  Vanmiddag geweest, veel pijn gehad tijdens de behandeling. Maar wat een verlichting, super!! Zo iets moet ik in Hengelo komen 🙂

 7. Casper says:

  Ik was op vrijdagavond met een tenniswedstrijd door mijn rug gegaan. Zondag kon ik niet eens meer zelf mijn schoenen aan doen. Ik was ten einde raad. Mijn vader nam mij mee naar Chang noi op zondag einde van de middag en daar ben ik achteraf heel erg blij mee!
  Eén van de dames is 2uur aan mij bezig geweest en de pijn was daarna volledig weg! Niks geen meerdere fysio bezoeken en lang lopen tobben. Ze heeft me er gelijk vanaf geholpen!
  Ik zou ze iedereen aanbevelen.
  Ze zijn heel voorzichtig, vriendelijk en kundig! Dit zou een fysio niet zo snel voor elkaar krijgen en geloof me, ik spreek helaas uit ervaring.

 8. Ria says:

  Al een aantal keren een massage ondergaan.
  Helaas de lactate keer een minder prettige massage ontvangen. De dame had er weinig zin in. De voor en nazorg waren gelukkig wel zoals gewend.

 9. Miep says:

  Vandaag voor het eerst geweest
  Werd heel leuk ontvangen in een rustige relax sfeer, met een heerlijk kopje thee
  Na een heerlijke olie massage van een uur, kreeg ik nog 2 heerlijke loempia’s met een verse jus.
  Een echte aanrader en ik kom hier zeker binnenkort terug bij de aardige dames..

 10. arno Knoester says:

  ik ben hier nu en paar keer geweest had echt last van me rug
  en word steeds minder echt ongelofelijk wat ze hier doen raad het iedereen aan als je wil ontspannen of klachten hebt gewoon even bellen en afspraak maken
  als je een maal bent geweest blijf je gaan
  je word zo vriendelijk ontvang met wat te drink en nog en lekker loempia voor je weg gaat
  echt een aanrader gewoon doen

 11. Mireille says:

  In 2000 en 2001 heb ik twee ernstige auto ongelukken gehad en geen neuroloog, fysiotherapeut, etc, kon mij echt van mijn klachten af helpen en ik moest er maar mee leren leven. ( chronisch whiplash, scheve bekken, knopen van mijn zelfs in mijn voeten tot in mijn schouderbladen)Vorig jaar was ik op zoek naar een goede masseur en kwam bij Chang Noi terecht. Een jaar lang ben ik regelmatig gemasseerd en moest zeker door mijn pijn heen. Dit ging gepaard met veel humor en het zijn hele lieve mensen. Nu ben ik van de meeste klachten af, waarvan ik niet had kunnen denken dat dat mogelijk was. Inmiddels heb ik al heel wat mensen doorgestuurd als zij klachten hebben en niet weten wat te doen.

  Een aanrader, voor zowel ontspanning als lichamelijke klachten.

  Mireille

 12. Otto says:

  Komen hier nu al 7 jr het blijft geweldig.
  Iedere maand is het een feest je komt gespannen aan en gaat totaal ontspannen weg.
  Meiden zijn zo vriendelijk en je krijgt na de massage nog iets te eten.
  Top service.
  Liefs Otto en Erik

Geef een antwoord